Ronaldinjov prvenac za Keretaro

Izvor: Press, 22.Sep.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinjov prvenac za Keretaro

Bivši najbolji svetski fudbaler Ronaldinjo postigao je prvi gol za novi tim, meksički Keretaro koji je u gostima savladao Gvadalaharu sa 4:1 u utakmici nacionalnog šampionata.
Ronaldinjo je pogodak postigao u četvrtom minutu iz penala, nakon što je igrač Gvadalahare Karlos Salsido igrao rukom i zaradio crveni karton.

Brazilski as je prošle nedelje promašio penal u prvenstvenoj utakmici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ali nije odustao od ideje da i ovaj put izvede najstrožu kaznu.

Ronaldinjo je asistirao i saigraču Sanvecu za drugi gol Keretera u 69. minutu. Pogotke za Keretaro još su dali Vilijam da Silva i Otonijel Arse, dok je strelac za domaćina bio Ðovani Ernandez.

Keretaro trenutno zauzima šesto mesto na prvenstvenoj tabeli sa 14 bodova, šest manje od vodeće Amerike.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.