Romin novi dres izgleda fantastično! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2015, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romin novi dres izgleda fantastično! (foto)

Od početka godine u nekoliko navrata licitiralo se izglednom novog dresa koji će fudbaleri Rome nositi u sezoni 2015/2016. Posle mnogo nagađanja, evo ruha u kojem će "Vučica" nastupati od jeseni.

Već u prvoj godini desetogodišnjeg ugovora o tehničkom sponzorstvu koji je Roma potpisala sa kompanijom "NIKE", pokazalo se da su čelnici italijanskog kluba napravili odličan posao.

Renomirani proizvođač sportske opreme nije se obrukao u prvoj godini saradnje a ono >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što je "NIKE" spremio za sezonu 2015/2016 kada je Roma u pitanju deluje fantastično.

Na društvenim mrežama od početka godine su se pojavljivale razne fotografije za koje se tvrdilo da se radi o novim garniturama dresova fudbalskog kluba Roma, ali je specijalizovani sajt "Footyheadlines.com" u utorak obelodanio zvanični izgled Rominog dresa za sezonu 2015/2016.

Tehnički partner Rome nije odstupio od tradicije italijanskog kluba ali dres za sezonu 2015/2016 u isto vreme predstavlja spoj inovativnog i tradicionalnog.

Sudeći prema tvrdnjama pomenutog sajta, fudbaleri Rome će u narednoj sezoni nastupati u ovim dresovima!

Nama izgledaju sjajno, da čujemo utiske?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.