Romantika pod svetlošću reflektora!

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Romantika" pod svetlošću reflektora!

Fudbaleri OFK Beograda imaće to zadovoljstvo da već u sezoni pred nama na "Omladinskom stadionu" igraju utakmice pod svetlošću reflektora pošto su krajem sedmice počeli radovi na njihovom postavljanju.

Jedan od najruiniranijih stadiona u Jelen Superligi svakako je "Omladinac" na Karaburmi koji je godinama unazad zbog pravno-imovinskih "zavrzlama" ostajao prepušten zubu vremena.

Došlo se do situacije da samo jedan tribina na "Omladinskom stadionu" ima upotrebnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dozvolu ali se izgleda pojavilo svetlo na kraju tunela pošto su krajem sedmice počeli radovi na izgradnji reflektora.

"Trafo stanicu jačine 2 mgw koja je preduslov svega smo već izgradili, kablove smo dobili donacijom članova Upravnog odbora, dok sijalice donira Zajednica Superlige od sredstava dobijenih od UEFA" objasnio je generalni sekretar OFK Beograda.

To znači da će "Romantičari" u sezoni 2015/2016 na "Omladinskom stadionu" moći da igraju mečeve u večernjem terminu.

"Projekat za izgradnju smo napravili, a stubove smo naručili, čime smo sve kompletirali. Ostaju nam samo građevinski radovi koje smo već započeli i nadamo se da će biti završeni u najkraćem mogućem roku" poručuje Aleksandar Pivić.

Pošto su pravno-imovinski problemi prevaziđeni u slučaju izgradnje reflektora nadamo se da će u istom smeru ići i priča vezana za rekonstrukciju ovog sportskog objekta koji što pre mora da bude podvrgnut ozbiljnim građevinskim radovima kako bi se saniralo sve što je vremenom propalo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KONAČNO LEPE VESTI: Biće ‘romantike’ i po mraku!

Izvor: HotSport.rs, 05.Jul.2015

Stadion OFK Beograda na Karaburmi dobiće svoje novo ruho. Omladinski stadion konačno je dobio reflektore, tako da će se od ove godine igrati i u večernjim terminima.. . Omladinski stadion na Karaburmi godinama unazad bio je stadion kojem je pretilo zatvaranje, pošto nije ispunjavao gotovo nikakve...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.