Roma ne da Ljajića

Izvor: Kurir, 09.Avg.2014, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma ne da Ljajića

Trener kluba iz Rima Rudi Garsija nije bio zadovoljan kako je Adem Ljajić odigrao prošlu sezonu, a ni mladom fudbaleru nije bilo po volji što je veći deo utakmica u Seriji A morao da počinje s klupe

Čelnici Rome odlučili su da blokiraju odlazak Adema Ljajića (22) iz kluba.

Ovog leta srpski fudbaler bio je označen kao potencijalno pojačanje Borusije iz Dortmunda, Šalkea i Volsburga, koji su nudili 13 miliona evra.

Trener kluba iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Rima Rudi Garsija nije bio zadovoljan kako je Adem Ljajić odigrao prošlu sezonu, a ni mladom fudbaleru nije bilo po volji što je veći deo utakmica u Seriji A morao da počinje s klupe. Španski stručnjak je prednost u startnoj postavi davao Miralemu Pjaniću, Alesandru Florenciju i Žervinju.

Momak koji je prošao omladinsku školu Partizana prošlog leta je stigao u Romu iz Fjorentine, ali nije opravdao uloženih 11 miliona evra. Menadžment kluba odlučio je da Ljajiću pruži još jednu šansu i on bi u novoj sezoni trebalo da bude otkrovenje u Seriji A.

(A. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.