Roma čuva štoperski tandem: Ridiger otkupljen za 9.000.000 evra, Manolasu veća plata i ugovor do 2020! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2016, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma čuva štoperski tandem: Ridiger otkupljen za 9.000.000 evra, Manolasu veća plata i ugovor do 2020! (VIDEO)

Čelnici kluba iz Večnog grada odradili pola posla, a sada je na redu onaj teži deo zadatka

Roma po svaku cenu želi da sačuva štoperski tandem Ridiger - Manolas, a jedan deo tog posla završen je danas. Tamnoputi nemački reprezentativac otkupljen je od Štutgarta za 9.000.000 evra i sa njim je potpisan ugovor do 30. juna 2020. godine. Nešto teža situacija biće sa sjajnim grčkim štoperom, kome čelnici Vučice nude poboljšanje godišnjih primanja i ugovor koji bi takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << isticao na leto 2020. godine.

Ridiger (23) je prošle sezone kao pozajmljen igrač odigrao 30 utakmica za Vučicu, na početku sezone je prolazio kroz težak period adaptacije na italijanski fudbal, ali je kasnije pokazao da bi Rimljani u njemu mogli da dobiju rešenje za duži period. U ovom trenutku Ridiger se nalazi na pripremama reprezentacije Nemačke za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, pa ostaje da se vidi da li će se naći na konačnom spisku putnika za najveću smotru fudbala na Starom kontinentu.

Roma je u ovom trenutku isplatila 9.000.000 evropskih novčanica, a u narednih nekoliko godina Štutgartu bi moglo da legne još 500.000 na račun od raznoraznih bonusa i klauzula u ugovoru.



Dobro upućeni Đanluka di Marcio objavio je da čelnici Rome žele da se odupru pozamašnoj svoti novca (pominjalo se 40.000.000 evra) koju su Junajted i Žoze Murinjo spremni da plate Rimljanima za Kostasa Manolasa.

Vučica je Manolasa dovela u avgustu 2014 godine iz Olimpijakosa za 15.000.000 evra, a on je za dve godine u Seriji A postao jedan od najboljih defanzivaca italijanskog prvenstva, a očigledno i jedan od traženijih u Evropi. Roma će povećanjem plate pokušati da ubedi stamenog Grka da mu je mesto u poslednjoj liniji tima, ali mnogo će toga zavisiti i od raspoloženja igrača za nastavak saradnje.



(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.