Rojs ostaje u Borusiji Dortmund

Izvor: Blic, 29.Jul.2015, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rojs ostaje u Borusiji Dortmund

Fudbaler Borusije iz Dortmuda Marko Rojs neće ovog leta preći u Juventus, već će ostati u tom nemačkom klubu, preneli su italijanski mediji.

"Pročitali smo glasine koje kruže o transferu Marka Rojsa. Sa sigurnošću možemo da kažemo da on uživa u Borusiji, da mu gode brojne ponude evropskih klubova, ali da je nedavno odlučio da ostane u Dortmundu. Ne planiramo da se oglašavamo po tom pitanju, pošto neće biti nikakvih vesti", saopštila je menadžerska agencija koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zastupa Rojsa, "Sportstotal".

Italijanski šampion zainteresovan je za Rojsa, a spekulacije o njegovom prelasku u Torino pojačale su se nakon što je Šalke odbio ponudu Juventusa od 22 miliona evra za Julijana Drakslera.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.