Rojs neizvestan za HSV

Izvor: B92, 05.Mar.2015, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rojs neizvestan za HSV

Fudbaler Borusije Marko Rojs mogao bi da propusti predstojeću prvenstvenu utakmicu protiv Hamburga zbog velikog podliva na butnom mišiću.

Rojs se povredio u prvom poluvremenu utakmice sa Dinamom iz Drezdena u Kupu, nakon sudara sa protivničkim igračem Denisom Erdmanom.

Reprezentativcu Nemačke se posle udarca pojavio podliv iznad kolena, saopšteno je da neće duže pauzirati, ali je neizvestan za subotnji duel sa Hamburgom.

Zbog lakših povreda utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Dinama iz Drezdena propustili su Pjer-Emerik Obamejang i Nuri Šahin.

"Obamejang će trenirati u petak, a Šahin najverovatnije neće. Ali, nikad se ne zna", rekao je trener Jirgen Klop.

Borusija je vezala četiri pobede i izvukla se iz zone ispadanja, sada posle 23 kola zauzima 10. mesto sa 28 bodova, a Hamburg je 15. sa 24 boda i ima dva boda manje od Frajburga koji je u zoni ispadanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.