Rodžers: Još dva meseca za Balotelija

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2014, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers: Još dva meseca za Balotelija

Mario Baloteli je od Brendana Rodžersa dobio rok do januara da se uklopi, inače će Liverpul potražiti novo rešenje u napadu

Mario Baloteli hoda po ivici na Enfildu. Brendan Rodžers je najavio da će Liverpul testirati tržište u slučaju da Baloteli ne „proradi” do januara.

Dvadeset milion evra je Redse koštao Baloteli, a zasad nikako nije opravdao uloženi novac:

„Doveli smo igrača u kojeg verujemo i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji će nastaviti da dobija šansu. Mario vredno radi ne bi li se uklopio i pronašao svoje mesto u timu, a da li će u tome uspeti, vreme će pokazati. Do januara će svakako biti prva napadačka opcija, a ako do tada ne pokaže da je vredan čekanja, uvek postoji zimski prelazni rok”, bio je jasan Rodžers.

Postoji ipak jedan problem kada je u pitanju plan Brendana Rodžersa. Mario Baloteli ima nedeljnu platu u iznosu od 110.000 funti, pa čak i da ne zadovolji, nejasno je kako će to Rodžers uspeti da upravi kluba objasni da drugi najplaćeniji igrač u timu (prvi je naravno Džerard) ne može da igra.

Liverpul se kockao sa Balotelijem i zasad izgubio. Italijan je na deset utakmica postigao svega jedan pogodak i činjenica je da ne igra dobro, mada kako smo već pisali, Baloteli sigurno nije jedini krivac za probleme Liverpula ove sezone.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.