Rodžers: Jeftini golovi, baš sam razočaran

Izvor: B92, 29.Avg.2015, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers: Jeftini golovi, baš sam razočaran

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers bio je veoma razočaran posle debakla od Vest Hema na Enfildu.

Ekipa Slavena Bilića pobedila je ’crvene’ sa 3:0, a Rodžersa posebno bole jeftino primljeni golovi njegove ekipe.

„Veoma sam razočaran. Pred početak utakmice bili smo puni samopouzdanja, ali kada tako rano primite gol sve se menja. Vest Hem je dobio ono što mu je trebalo, jer su u prethodne dve utakmice u gostima pokazali da umeju da se brane. To nas je poremetilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Onda smo primili i drugi gol i sve je odjednom bilo protiv nas“, rekao je Rodžers.

Osim očajnog rezultata dodatni problem je crveni karton koji je dobio Kutinjo, možda i najbolji igrač Liverpula na startu sezone.

„Mislim da je crveni Kutinju prestrog, to nas je dodatno poremetilo. Generalno smo odigrali veoma loše i veoma sam razočaran. Nismo uspeli da se vratimo posle primljenog gola. Sve do danas smo išli uzlaznom putanjom, ali takođe znam i da će ovaj rezultat uticati na moral. Primili smo jeftine golove i to je najveće razočaranje“, dodao je menadžer Liverpula.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.