Rodžers: Dres Liverpula je težak za većinu igrača

Izvor: Sportal.rs, 22.Sep.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers: Dres Liverpula je težak za većinu igrača

Brendan Rodžers, menadžer Liverpula, veruje da “redsi” mogu da se oporave od razočaravajućeg starta sezone. Liverpul je u novu sezonu ušao i sa šampionskim ambicijama, ali za sada ima tri poraza na pet mečeva. Poslednji je bio od Vest Hema tokom minulog vikenda.

- Ovo nije dobar početak ni na jedan način, ali verujem da ćemo se popraviti – rekao je Rodežrs i dodao:

- Ostali smo bez Luisa Suareza koji je bio čudesan igrač. Doveli smo i veliki broj igrača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << bilo je nekih prinudnih tranzicija. Bez obzira na kvalitet biće potrebno malo vremena da on izađe na površinu. U potrazi smo za nivoom igre koji smo do sada pokazali samo protiv Totenhema. Pritisak je igrati za veliki klub. Ovde je dres težak za većinu igrača. Potrebno je vreme da se prilagodiš na sve oko sebe - istakao je menadžer "crvenih, prenosi Dejli star.

(Foto: Beta/AP/Tim Ireland)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Rodžers: Ne brinem za Džerarda

Izvor: B92, 23.Sep.2014, 13:04

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je u utorak da veruje da će kapiten Stiven Džerard i ove sezone pružati kvalitetne partije...Deo engleskih medija već je počeo da dovodi u pitanje spremnost 34-godišnjeg fudbalera, posle veoma lošeg starta u Premijer ligi...Liverpul je u prvih pet kola...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.