Rodrigez bolestan?

Izvor: Mondo, 18.Sep.2014, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodrigez bolestan?

Plejmejker Reala i španske reprezentacije navodno ima problem sa štitnom žlezdom.

Foto: AP/Andres Kudacki

Španci su na Mundobasketu razočarali navijače ispadanjem od Francuske u četvrtfinalu, a možda i najslabije partije, s obzirom na očekivanja i objektivni kvalitet, pružao je Serhio Rodrigez (28).

On je na sedam utakmica igrao u proseku 15 minuta i beležio 4,4 poena, 1,7 asistencija i 1,4 izgubljenih lopti, uz šut za trojku 25 odsto i ukupan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šut iz igre 41 odsto.

Prema pisanju "Marke", objašnjenje "tankog" učinka jednog od najboljih plejmejkera Evrope krije se u zdravstvenim nedaćama.

Popularni "El Ćaćo" je prethodnih nedelja izgubio na telesnoj težini zbog problema sa štitnom žlezdom, a po završetku šampionata sveta nije otputovao sa ekipom Reala na turneju po Centralnoj i Južnoj Americi.

Predstoje detaljni pregledi i analize, koji bi trebalo da otkriju koliko će Rodrigez morati da pauzira i da li će biti spreman za početak nove sezone, u kojoj će Real pokušati da odbrani titulu prvaka Španije i napokon osvoji Evroligu.

Za ovaj drugi cilj "kraljevi" imaju dodatni motiv - to što je Madrid određen za organizatora Fajnal fora.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.