Robson Kanu nema klub! (FOTO)

Izvor: Mondo, 01.Jul.2016, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robson Kanu nema klub! (FOTO)

Njegov dribling i gol zapalili su Evropu. Zanimljivo je da je na EURO stigao kao slobodan igrač.

"Vidimo se posle Menije, vidimo se posle Denajer, vidimo se posle Felaini!"

Hal Robson Kanu nije večeras to izgovorio dok ih je sve zajedno jednim driblingom izbacio iz igre, pre gola za Vels - Belgija 2:1!

Dok ceo kontinent prepričava njegovu majstoriju, interesantno zvuči podatak da on i dalje nema klub, jer je Reding još početkom maja saopštio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << neće produžiti saradnju s njim.

A, u tom klubu proveo je celu karijeru!

Kao nekadašnji đak Arsenala, Robson Kanu stigao je u Reding još 2004, sa 15 godina, kao kadet/omladinac. U međuvremenu je samo dva puta odlazio, na pozajmice u Sautend 2008. i Svindon 2009.

Zanimljivo je da je velški reprezentativac u uzrastu do 19 i do 20 godina igrao za Englesku, ali je 2010. ipak odabrao Vels, zemlju svoje bake.

Uživajte još jednom u maestralnom golu bivšeg napadača kluba koji je u Premijer ligi poslednji put igrao u sezoni 2012/13.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ovo nije "lažnjak": Robson Kanu nema klub(FOTO)

Izvor: Mondo, 01.Jul.2016

Njegov dribling i gol zapalili su Evropu. Zanimljivo je da je na EURO stigao kao slobodan igrač..."Vidimo se posle Menije, vidimo se posle Denajer, vidimo se posle Felaini!"..Kao da je Hal Robson Kanu sve to izgovorio dok je tri Belgijanca, sve zajedno, jednim driblingom izbacio iz igre, pre gola za...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.