Robinjo prešao u Atletiko Mineiro

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2016, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robinjo prešao u Atletiko Mineiro

Bivši fudbaler Real Madrida, Milana i Mančester sitija Robinjo potpisao je ugovor sa brazilskim klubom Atletikom Mineirom.

Robinjov kratkoročni ugovor sa kineskim klubom Gvangžu Evergrande istekao je na početku meseca i mediji su spekulisali da će se 32-godišnji napadač vratiti u Sanstos, koji je izrazio želju da ga i četvrti put angažuje.

Predsednik Atletiko Mineira Danijel Nepomuceno potvrdio je da je postignut dogovor sa Robinjom i da je fudbaler postao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "galo", po nadimku kluba iz Belo Horizontea.

"Robinjo je Galo! Hvala ti još jednom", rekao je on na svom Tviter nalogu.

Brazilski mediji preneli su da je Robinjo potpisao dvogodišnji ugovor i da je izabrao Atletiko pošto želi da igra u Kupu Libertadores.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.