Ribrejk Zvezde, pobeda od titule

Izvor: B92, 13.Apr.2014, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ribrejk" Zvezde, pobeda od titule

Odbojkaši Crvene zvezde savladali su Vojvodinu 3:0 (25:22, 25:20, 25:20) u Novom Sadu i poveli 2-1 u finalnoj seriji Viener štetiše lige Srbije.

Crveno-beli su se ubedljivom pobedom revanširali "lalama" za poraz u Šumicama od pre nekoliko dana, pa će na svom parketu imati šansu da odbrane titulu i triplu krunu.

Prvu priliku da se okiti desetom titulom šampiona u istoriji Crvena zvezda će imati u četvrtak od 18 časova u hali "Sport Eko" u Šumicama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Zvezda je bila sjajna u trećem susretu. Očigledno je da su izabranici Duška Nikolića posle poraza u drugom meču daleko ozbiljnije shvatili rivala, a takav pristup doneo im je trijumf.

Još od starta meča jasno je bilo da će mnogo toga zavisiti od servisa Beograđana. A on je na ovom susretu bio na visokom nivou, kao i realizacija napada, što je bilo sasvim dovoljno za početno vođstvo – 25:22.

U drugom periodu Vojvodina je imala šansu da meč učini zanimljivijim, ali je posustala u finišu. Činilo se da je Zvezda veći deo posla odradila kad je na odlične servise Koprivice povela sa 17:13.

Međutim, reagovao je tada tajm-autom Strahinja Kozić, a Vojvodina NS seme se brzo vratila u meč (17:16). Ipak, u završnici je najpre Dušan Petković vratio razliku gostima (20:17), a do kraja je šampion bio odličan – 25:20.

Ispostavilo se da je tu bio i kraj otpora novosadskog tima. Crvena zvezda je brzo napravila razliku u trećem periodu (8:3), koju je potom održavala do same završnice (18:12). Novosađani su tu razliku smanjili, ali nije bilo uzbuđenja do kraja – 25:20.

Vojvodina NS seme – Crvena zvezda 0:3 (22:25, 20:25, 20:25), 1-2 u finalnoj seriji

Vojvodina NS seme: Simić, Kolarić (libero), Č. Stanković, Strugar, Veselinović, Katić, Radić, Milutinov, Petković, Luburić, M. Stanković, Kapur (libero). Trener: Strahinja Kozić

Crvena zvezda: Okolić, Munćan, Stoković, Perić, Stoilović, Gmitrović, Koprivica, Milutinović, Jovanović, Petković, Buculjević , Vujić (libero). Trener: Duško Nikolić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Ribrejk" Zvezde, pobeda od titule

Izvor: B92, 13.Apr.2014

Odbojkaši Crvene zvezde savladali su Vojvodinu 3:0 (25:22, 25:20, 25:20) u Novom Sadu i poveli 2-1 u finalnoj seriji Viener štetiše lige Srbije...Crveno-beli su se ubedljivom pobedom revanširali "lalama" za poraz u Šumicama od pre nekoliko dana, pa će u Novom Sadu imati šansu da odbrane titulu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.