Rešio da se vrati u reprezentaciju: 33 uzastopne trojke Paunića!

Izvor: Blic, 27.Nov.2013, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešio da se vrati u reprezentaciju: 33 uzastopne trojke Paunića!

Do sada je prva asocijacija na košarkaša Fuenlabrade Ivana Paunića bila defanzivna igra i uloga "čoveka zadatka", a on je poslednjim partijama u Fuenlabradi izrastao u šutera, što je potvrdio i neverovatnom serijom na treningu: pogodio je 33 trojke uzastopno.

Zahvaljujući radu na treninzima, Paunić je pokazao veliki napredak na utakmicama, pogodivši na poslednjih sedam 17 trojki iz 32 pokušaja, čime je postao peti trojkaš španskog šampionata. Samo protiv Valensije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je u poslednjem kolu imao četiri trojke iz sedam pokušaja za 19 minuta na parketu, a kako je dostigao formu, otkriva ovaj snimak.

Na treningu je uspeo da pogodi čak 33 trojke bez promašaja, i time samo još jednom pokazao želju da se vrati u formu koja mu je ranije donosila reprezentativni poziv, uz novi "pečat" igri.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rešio da se vrati u reprezentaciju: pogledajte 33 uzastopne trojke Paunića!

Izvor: Blic, 27.Nov.2013

Do sada je prva asocijacija na košarkaša Fuenlabrade Ivana Paunića bila defanzivna igra i uloga "čoveka zadatka", a on je poslednjim partijama u Fuenlabradi izrastao u šutera, što je potvrdio i neverovatnom serijom na treningu: pogodio je 33 trojke uzastopno...Zahvaljujući radu na treninzima,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.