Reprezentativac Slovenije se vratio u Olimpiju

Izvor: Sportal.rs, 01.Nov.2014, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentativac Slovenije se vratio u Olimpiju

Kao što je i bilo najavljeno, reprezentativac Slovenije Klemen Prepelič (22, 191 cm) vratio se u tabor Olimpije, za koju je igrao jednu sezonu, od 2012. do 2013. godine. Po odlasku iz Slovenije Prepelič je branio boje turskog Banvita, gde se nije snašao, pa je nedavno raskinuo ugovor sa ekipom Zorana Lukića i odlučio da se vrati u sastav "zmajčeka".

- Srećan sam što sam se vratio u klub koji mi je pružio mnogo u prošlosti. Iskustvo koje nosim iz inostranstva za mene je dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i poučno. Mislim da je povratak u Olimpiju za mene bila najbolja opcija u ovom trenutku. Većinu saigrača poznajem, pa neće biti problem da se uklopim. Verujem da će saradnja biti dugoročna, o čemu ćemo razgovarati na kraju sezone - rekao je Prepelič - prenose slovenački mediji.

Prepelič će prvi meč po povratku u klub odigrati već u okviru šestog kola kada u "Stožice" stiže Metalac. Ljubljančani posle pet kola imaju tri pobede i dva poraza.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.