Renesansa na Velodormu, Olimpik rešen da prekine dominaciju PSŽ-a

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2016, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renesansa na "Velodormu", Olimpik rešen da prekine dominaciju PSŽ-a

Sa novim vlasnicima stiže i jak finansijski stimulans za posrnulog giganta iz Marselja. Posle dovođenja Rudija Gasije na mesto trenera ekipe, danas je predstavljen i novi sportski direktor.

Čovek zadužen za sportski sektor u Olimpiku biće proslavljeni španski reprezentativac Andoni Zubizareta.

Legendarni golman je po završetku igračke karijere već obavljao posao sportskog direktora u Barseloni, pa na osnovu tog iskustva u svom bivšem klubu vrlo dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zna šta mu je činiti na na novom poslu.

Popularni "Zubi" je potpisao trogodišnji ugovor sa velikanom iz najveće mediteranske luke.

'AS' prenosi da će nova vlasnička strutktura kluba, na čelu sa američkim biznismenom Frenkom MekKortom, Zubizareti za narednu sezonu obezbediti budžet od čak 200 miliona evra za pojačanja.

Ciljevi nove uprave jedinog francuskog kluba koji je bio šampion Evrope su postavljeni veoma visoko.

"Prvi cilj je da titula u domaćem šampinatu, drugi je dominacija u Francuskoj, a treći osvajanje Lige šampiona." rekao je MekKort.

Andoni Zubizarreta appointed as new Olympique Marseille sports director pic.twitter.com/wiPOOZh14W

— Olympique Marseille (@OM_English) October 27, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.