Remi Rome, pobeda Palerma

Izvor: Akter, 19.Apr.2015, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Rome, pobeda Palerma

Fudbaleri Rome odigrali su danas nerešeno 1:1 na svom terenu sa Atalantom, dok je Palermo savladao Đenovi sa 2:1 u utakmicama 31. kola italijanske Serije A

U preostala dva meča Kjevo i Udineze odigrali su nerešeno 1:1, dok su Empoli i Parma remizirali 2:2.

Roma protiv Atalante nije uspela da iskoristi veliki broj prilika i dođe do tri boda, kojim bi na drugom mestu Serije A pretekli Lacio.

Roma je do prednosti došla u trećem minutu iz jedanaesterca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << koji je realizovao Frančesko Toti, a Atlanta je do izjednačenja došla takođe iz penala.

Gol za Atalantu postigao je German Denis u 23. minutu iz penala.

Palermo je potvrdio da se nalazi u usponu forme. Oni su pred svojim navijačima savladali đenovu, koja je ovim porazom znatno umanjila svoje šanse da se naredne godine plasira u neko od evropskih takmičenja.

Dvostruki strelac za Palermo bio je Ivajlo Čočev. On je prvi gol postigao u devetom minutu, da bi na 2:0 povisio u 30.

Konačan ishod postavio je Jago Falke u 52. minutu na asistenciju Edenilsona.

Palermo posle ove pobede zauzima 11. mesto sa 41 bodom, dok Đenova ima tri više i zauzima sedmo mesto.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.