Remi Osasune i Las Palmasa u Pamploni

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2016, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Osasune i Las Palmasa u Pamploni

Fudbaleri Las Palmasa gostovali su u Pamploni u okviru sedmog kola Primere.

Ekipa sa Kanarskih ostrva dominirala je većim delom susreta, na kraju su u sudijskoj nadoknadi uspeli da izvuku samo bod.

Najpre je Tores u sedmom minutu preciznim udarcem sa bele tačke doneo prednost Osasuni, da bi u drugom minutu nadoknade prvog dela igre Serđo Leon udvostručio prednost domaće ekipe.

Nakon 45 minuta vodila je Osasuna sa 2:0, iako su gosti bili daleko bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rival. Domaćin je uputio 3 šuta ka golu Las Palmasa, dok su gosti pretili u osam navrata.

Nastavila se dominacija Las Palmasa i nakon odmora, a konačno su bolju igru pretvorili u pogodak u 57. minutu. Marko Livaja je centrirao, a Viktor Gomez je glavom sproveo loptu u mrežu.

Konačnih 2:2 postavio je Garsija, u prvom minutu nadoknade. On je u šesanaestercu domaćih prihvatio jedan odbitak i pretvorio ga u gol.

Fudbaleri Osasune ne znaju za trijumf od kako su se vratili u elitu, te se sa tri boda nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli. Las Palmas je nakon ovog remija sedmi sa 11 bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Babel doneo pobedu Deportivu u poslednjim sekundama! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2016

U meču sedmog kola španske Primere između Deportiva i Sporting Hihona, slavili su domaći...Ekipa iz La Korunje je bila bolji rival tokom većeg dela susretate su na kraju zasluženo trijumfovali...Konačan rezultat bio je 2:1, a strelci su bili Babel i Borhes sa domaĆe i Alvarez za gostujući sastav...Najpre...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.