Rekordna zarada Dinama in Zagreba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2016, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekordna zarada Dinama in Zagreba

Zagrebački Dinamo nastavlja da obara rekorde kada je reč o zaradi od prodaje fudbalera, a ove jeseni bi po tom osnovu mogao da prihoduje čak 50 miliona evra.

Novi trener "modrih" Zlatko Kranjčar potvrdio je da se nastavlja rasprodaja na Maksimiru i da klub posle odlučujuće utakmice za plasman u Ligu šampiona protiv Salzburga napuštaju najbolji igrač Marko Rog i prvi golman Eduardo.

S njihovim transferima ovo leto će biti istorijsko za Dinamo, koji nikad nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zaradio više na prodaji igrača.

Odlascima Pjace u Juventus za 23 milona evra, Roga u Napoli za 13,5, Brekala u Volfzburg za 6 i Taravela i Gent za milion evra, prvak Hrvatske je već inkasirao 43,5 miliona, preneo je Index.

Tome treba dodati najavljeni transfer Eduarda u Čelsi, a možda i odlazak Sudanija u Tursku. S njihovim transferima Dinamo bi mogao probiti granicu od 50 miliona evra zarade na transferima.

To međutim nije sve, jer je Dinamo plasmanom u plef of za Ligu šampiona zaradio 6,1 milion evra, a protiv Salzburga igra za dodatnih desetak miliona.

Do ove godine Dinamova rekordna zarada od prodaje fudbalera bila je u sezonama 2007/08 i 2008/09, po 31 milion evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Maksimir: E to se zove zarada

Izvor: OkRadio.rs, 24.Avg.2016, 08:57

Zagrebački Dinamo drži lekcije klubovima u regionu kako treba poslovati Fudbalski klub Dinamo nastavlja da obara rekorde kada je reč o zaradi od prodaje fudbalera. Ove jeseni zagrebački klub bi mogao da prihoduje čak 50 miliona evra. Novi trener "modrih" Zlatko Kranjčar potvrdio je da se...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.