Rekord mora da padne: Na korak od Lamparda, a tri od Anrija i istorije! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2016, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekord mora da padne: Na korak od Lamparda, a tri od Anrija i istorije! (VIDEO)

Više nego dostižan cilj za fenomenalnog nemačkog reprezentativca

Lester ima Vardija i Mareza, Totehnhem Harija Kejna, a Mančester Siti Serhija Aguera, ali Arsenal čini se Arsenal u borbi za šampionsku titulu ima najjačeg aduta, a to je Mesut Ozil. Neverovatni nemački reprezentativac u 95. minutu današnjeg meča sa Lesterom zabeležio je neverovatnu 17 asistenciju u ovoj sezoni i pokazao da se nalazi u životnoj formi.

U ovom trenutku Ozil se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << samo asistenciju iza Frenka Lamparda, trenutno drugoplasiranog na večnoj listi, koji je Čelsijevoj šampionskoj sezoni 2004/2005. zabeležio 18 asistencija.

Još uvek je neprikosnoven legendarni as Arsenala Tijeri Anri, koji je u sezoni 2002/2003. imao ukupno 20 asistencija.

Ipak, pred Ozilom je još 12 prvenstvenih kola, pa je više nego izvesno da će taj Anrijev rekord oboren. Tobdžije u nerednom kolu gostuju Mančester junajtedu, ali će pre toga odigrati meč sa Halom u FA kupu, a onda i prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona sa Barselonom.

.@MesutOzil1088 is chasing glory on two fronts in the #BPL this season... pic.twitter.com/JwhbiHBu6w

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.