Realovih sedam lakih komada! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Realovih sedam ''lakih komada''! (video)

Igra ''mačke i miša'' donela očekivani rezultat...

Kraljevski klub večeras je trijumfalno započeo novi pohod ka osvajanju Kupa kralja.

Naravno, kako se i očekivalo, na gostovanju članu Segunde B, ekipi Leonese, Real je trijumfovao sa više nego ubedljivih 7:1, pa je reavanš na ''Bernabeu'', koji je na programu 30. novembra, biti samo (ne)potrebna formalnost.

Domaćin je večeras izdržao samo šest minuta, a onda je Holanđanin Zuiverlon >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << autogolom doneo prednost gostima, da bi do kraja prvog poluvremena mrežu dom za konačnih 6:1.aćih zatresao i Asensio u 32. minutu - 0:2.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, a tek što je počelo drugo poluvreme, Alvaro Morata je postigao svoj prvi pogodak na večerašnjem meču.

U narednih deset minuta su i Asensio i Morata postigli još po jedan pogodak, da bi ogromnih 0:6 postavio Načo u 68. minutu meča.

Ipak, do kraja meča domaći tim je uspeo da stigne do počasnog gola, a egzekutor je bio Benha u 84. minutu. Da to ne bude sve kada su golovi u pitanju, pobrinuo se Dijaz u nadoknadi vremena, postavivši konačnih 7:1 u korist Reala.

Sve golove možete da pogledate OVDE.

Dodajmo i da je Real večeras igrao u kombinovanom sastavu, bez glavnih zvezda - Ronalda, Bejla, Modrića, Benzeme...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.