Realova mašina: 18 golova u 6 dana

Izvor: B92, 23.Sep.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Realova mašina: 18 golova u 6 dana

Fudbaleri Real Madrida još jednom su pokazali da su ušli u očekivanu formu, pošto su u 5. kolu Primere savladali Elće sa 5:1.

Ekipa Karla Ančelotija je tako u samo šest dana postigla neverovatnih 18 golova.

Ponovo je briljirao Kristijano Ronaldo koji je na ovom meču postigao četiri gola, a pre samo tri dana je u La Korunji Deportivu dao tri.

Gosti iz Elćea poveli su u 15. minutu golom Edua sa penala, ali je domaćin već do poluvremena bilo 3:1. Izjednačio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Bejl u 20. minutu, osam minuta kasnije Ronaldo je sa penala doneo preokret, a Portugalac je pogodio i za 3:1 u 32. minutu.

Real sada ima devet bodova i probio se na četvrto mesto na tabeli.

U drugom meču dana Selta je u Vigu savladala Deportivo, a bivši kapiten Vojvodine Nemanja Radoja odigrao je novih 90 minuta za domaće.



Primera, 5. kolo:

Real Madrid – Elće 5:1

Selta – Deportivo 2:1

sreda:

Almerija – Atletiko Madrid

Eibar – Viljareal

Rajo Valjekano – Bilbao

Sevilja – Sosijedad

Granada – Levante

Malaga – Barselona

četvrtak:

Espanjol – Hetafe

Valensija - Kordoba

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poker Ronalda, petarda Reala

Izvor: Press, 23.Sep.2014

Kraljevski klub nastavio sa demoliranjem protivnika u Primeri, posle osmice protiv La Korunje, pet komada dali Elćeu . Real Madrid je u premijernom meču 5. kola Primere savladao Elće na Santijago Bernabeu sa 5:1 i tako na...

Nastavak na Press...

Može li iko zaustaviti Ronalda?

Izvor: B92, 24.Sep.2014, 10:34

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo nastavlja sa neverovatnim partijama za Real, a ovoga puta za šest dana postigao je čak osam golova!..Ronaldo je tako stigao do 12 pogodaka u svim takmičenjima ove sezone i najviše doprineo neverovatnim rezultatima Madriđana ove nedelje...’Kraljevski klub’...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.