Real prihvatio ponudu Bilbaa, ali Iljaramendi odbio da pređe

Izvor: Blic, 01.Feb.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real prihvatio ponudu Bilbaa, ali Iljaramendi odbio da pređe

Fudbaler Reala Asijer Iljaramendi odbio je ponudu Atletik Bilbaa, rekao je trener madridskog kluba Karlo Anćeloti.

"Asijer je dobio ponudu da pređe u Atletik, ali je srećan ovde i lepo se oseća. Zadovoljni smo i mi s njim jer kada god igra, igra dobro", rekao je Anćeloti.

Očekivalo se da će Iljaramendi potpisati ugovor sa baskijskim klubom, pošto je Real prihvatio ponudu od 32,2 miliona evra. Ipak, ovaj 24-godišnji vezni fudbaler koji je u Real došao iz Sosijedada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pred početak prošle sezone, ostaće u Madridu iako je isticao da nije zadovoljan minutažom u aktuelnom šampionu Evrope.

Anćeloti je najavio da će Iljaramendi biti u sastavu za subotnju utakmicu španske Primere protiv svog bivšeg kluba Real Sosijedada. Atletik Bilbao želeo je da angažuje Iljaramendija, kao i baskijske fudbalere iz Arsenala Mikela Artetu i Nača Monreala, ali nije uspeo.

Taj klub se posle odličnih igara i rezultata prošle sezone, ove bori za opstanak u španskom prvenstvu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.