Real opet bolji u El Klasiku!

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2017, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real opet bolji u "El Klasiku"!

Košarkaši madridskog Reala slavili su na svom terenu u velikom španskom derbiju protiv Barselone, u okviru 27. kola Evrolige.

Izabranici Pabla Lasa još jednom su pokazali da su bolji tim od Barcokasove Barselone, kako su na svom terenu slavili rezultatom 85-69.

Aktuelni prvak Španije kontrolisao je utakmicu od prvog do poslednjeg minuta, a košarkaši Barse su sredinom druge deonice ostali i bez trenera, kako je Barcokas isključen nakon prigovora glavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sudiji Luiđiju Lamoniki.

Domaćin je polako podizao razliku, Barsa je dobro odigrala treći deo igre, ali je Real uspeo da parira i na kraju lako obezbedi trijumf.

Ponovo je protiv Katalonaca blistao Serhio Ljulj, ovoga puta upisao je 21 poena i šest asistencija, pratili su ga Ajon sa 14, kao i Entoni Rendolf sa 13 poena i pet skokova.

U poraženoj ekipi Barse po 12 poena Rajsa i Ante Tomića, hrvatski centar je dodao i 10 skokova, dok je Koponen dodao 11.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Serhio, zašto voliš da uništavaš Barsu? Realova dominacija, Ljuljov hitac iz svlačionice - uz zvuk sirene (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Mar.2017

Ovaj čovek jednostavno ne zna kada je dosta - 85:69..Serhio Ljulj je poput razjarenog bika kada vidi crvenu boju - kada mu je na talonu Barselona, on obožava da je zgazi i uništi. Samo deset dana pošto je poslao harpun u srce najljućem protivniku u ligaškom El klasiku, Real je nadigrao Barselonu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.