Real nastavlja potragu za pravdom

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real nastavlja potragu za pravdom

Predstavnici fudbalskog kluba Real Madrid pripremili su novu žalbu u slučaju Denisa Čeriševa i izbacivanja iz Kupa kralja.

Početkom decembra prethodne godine Real Madrid je izbačen iz Kupa kralja zbog toga što je ruski internacionalac Denis Čerišev nastupio u duelu sa Kadizom iako je imao suspenziju zbog parnih kartona.

Španskom velikanu dogodio se propust zbog činjenice da je Denis Čerišev kartone zaradio igrajući za Viljareal kao pozajmljen igrač, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čega su u Realu spremni da idu do kraja u potrazi za pravdom.

Pravni zastupnici Real Madrida pripremili su novu žalbu koja će imati za cilj promenu pravilnika, odnosno regulisanje pravila vezano za obaveštenja koja se tiču suspenzija igrača.

Na "Santijago Bernabeu" odavno su se oprostili od takmičenja u Kupu kralja, ali žele da se u buduće praktikuje direktno obaveštavanje između klubova, a ne kao do sada faksom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.