Real drastično bolji bez Bejla!

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2015, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real drastično bolji bez Bejla!

Statistika tako kaže, ali i navijači koji su nekoliko puta glasali u anketama.

Čovek koji bi mogao da napusti Real Madrid na kraju ove sezone, Geret Bejl, ne igra na prošlogodišnjem nivou što je navelo španske medije da ga često osuđuju u svojim člancima i izveštajima.

Dolazilo je i do svađa između španskih i engleskih medija (konkretno, BBC i Marka), jedni su kudili, drugi branili.

Ipak, treba pogledati i statistiku, a ona kaže da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Real Madrid ove sezone daleko, daleko bolji bez Gereta Bejla u svojim redovima.

Bejl se povredio na poslednjem meču protiv Malage, baš kao i Luka Modrić, i pitanje je da li će Velšanin igrati u sutrašnjem meču sa ekipom Atletiko Madrida u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona.

Statistika kaže da u sedam mečeva koliko nije igrao ove sezone, Real Madrid ima učinak od 100% posto, svih 7 pobeda. Sa druge strane, kada je igrao ekipa ima procenat od 70% pobeda.

Evo i kompletne statistike...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.