Real dovodi još jedno 16-godišnje čudo: Stiže naslednik Luisa Suareza! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2015, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real dovodi još jedno 16-godišnje čudo: Stiže naslednik Luisa Suareza! (VIDEO)

Federiko Valverde nastupa za Penjarol i velika je fudbalska nada

Usladilo se Real Madridu da dovodi talentovane klince koji mnogo obećavaju. U pobedi nad Hetafeom od 7:3 debitovao je Martin Edegard, a sada su već nanišanili novo čudo od deteta. Radi se o Federiku Valverdeu, mladom Urugvajcu koji igra na poziciji napadača.

Po informacijama španskog As-a, Kraljevski klub će iskeširati 5.000.000 evra za "naslednika" Luisa Suareza, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << njegove usluge će moći da računa od 16. jula naredne godine.

Valverde je rođen u Montevideu, a u sposobnostima koje poseduje mnogi ga vide kao veliku buduću zvezdu. On je upisao osam nastupa za mlađe selekcije reprezentacije Urugvaja, a postigao je čak sedam golova! Visok je 179 centimetara i najbolje se služi desnom nogom.

Za njegove usluge interesovali su se i Barselona, Čelsi i (naravno) Arsenal, međutim ovoga puta je Real bio najbrži na okidaču.

Pogledajte šta ovaj "mali" zna.



(FOTO:Screenshot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.