Real bez Ronalda tri utakmice?

Izvor: Press, 25.Jan.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real bez Ronalda tri utakmice?

Crveni karton u meču sa Kordobom, šampion Evrope nije platio u tom, ali bi mogao u nekom od naredna tri meča, računajući i derbiju s Atletikom.
Kristijano Ronaldo deveti put u karijeri, peti od kada je igrač Reala, dobio je crveni karton. 

Ovog puta zbog uličarskog poteza i šutiranja rivala bez lopte. 

S obzirom na prirodu prekršaja, sasvim je izvesno da će najbolji fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sveta biti kažnjen sa tri utakmice suspenzije, a to znači mnogo toga lošeg i po njega samog i po Real Madrid.

Čovek koji je u 18 nastupa u Primeri ove sezone dao 28 golova, uz 12 asistencija (!?), najverovatnije će propustiti utakmice sa Real Sosijedadom (31. januar) i Seviljom (4. februar) kod kuće, kao i veliki derbi sa Atletiko Madridom u gostima (8. februar), timom koji Real nije uspeo nijednom da pobedi ove sezone u četiri susreta (0-1-3).



Ronaldo samo jednom nije bio starter ove sezone, u 2. kolu, kada je Real gostovao Sosijedadu u San Sebastijanu i ta utakmica završena je rezultatom 4:2 u korist domaćina. Do danas, bio je to jedan od tri poraza šampiona Evrope u La Ligi, uz 15 pobeda. Remi "kraljevići" još nisu zabeležili.
Inače, Ronaldova "žuta minuta" usledila je u neugodnom periodu sezone za Real, kada forma ekipe nije na onom nivou od jesenas, a u trenutku kada je Barsa značajno podigla nivo igre i počela da beleži pobede u nizu. Barselona, iako sa utakmicom više (Real će to nadoknaditi u susretu sa Seviljom), zaostaje bod za liderom. 

Katalonci su u poslednje tri utakmice u Primeri upisali tri pobede gol-razlikom 13:1, a u međuvremenu su pobedili i Atletiko Madrid u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja, rezultatom 1:0.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.