Ratkovica i dalje prvi asistent Bundeslige

Izvor: Sportal.rs, 23.Nov.2014, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ratkovica i dalje prvi asistent Bundeslige

Srpski košarkaš Branislav Ratkovica nastavio je sa sjajnim partijama u dresu Tibingena, iako je njegov tim u desetom kolu Bundeslige poražen od Fraport Skajlajnersa sa 79:63. Ratkovica, koji je najbolji asistent nemačkog šampionata, bio je nakorisniji igrač Tibingena sa 18 poena, pet skokova i osam asistencija, odnosno indeksom 25 za 37 minuta na terenu.

Uz Ratkovicu, u timu Tibingena se istakao i Bogdan Radosavljević, sa 20 poena i osam skokova, ali njih dvojica nisu mogli sami >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << da se suprotstave Fraportu. Pobednički tim predvodio je Kvantez Robertson sa 20 poena, šest skokova i pet asistencija, dok je Miko Koivisto dodao 14 poena.

Tibingen je tako doživeo osmi poraz ove sezone, posle kojeg je i dalje na pretposlednjem, 17. mestu tabele Bundeslige, a iza je samo Krajlshajm, koji ima samo jedan trijumf. S druge strane, Fraport je na 13. poziciji sa skorom 3/7.

U narednom kolu, košarkaši Tibingena sledeće subote dočekuju Getingen.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJBOLJI DODAVAČ LIGE: Ratkovica i dalje prvi asistent Bundeslige

Izvor: Kurir, 24.Nov.2014, 00:36

Srpski košarkaš Branislav Ratkovica nastavio je sa sjajnim partijama u dresu Tibingena, iako je njegov tim u desetom kolu Bundeslige poražen od Fraport Skajlajnersa sa 79:63...Ratkovica, koji je najbolji asistent nemačkog šampionata, bio je nakorisniji igrač Tibingena sa 18 poena, pet skokova i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.