Rat se nastavlja! Spaleti: Naći ću pet novih Totija

Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2016, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rat se nastavlja! Spaleti: Naći ću pet novih Totija

"Spasao nas je na poraza u Bergamu, slažem se, ali Toti nije Roma"

Nastvalja se rat na relaciji Frančesko Toti - Lučano Spaleti! Posle informacija koje su odmah demantovane da je došlo čak i do fizičkog sukoba između Totija i Spaletija u svlačionici, trener Rome na današnjoj konferenciji za štampu indirektno je potvrdio da više ne želi u timu legendu Rimljana.

"Roma i Toti to su dve različite stvari", izjavio je iskusni stručnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pred sutrašnju utakmicu protiv Torina. "Spasao nas je na poraza u Bergamu, slažem se, ali Toti nije Roma. Vi govori te samo o njemu zbog toga što ima dugu istoriju u ovom klubu. U redu, pokušaću da pronađem četiri ili pet novih Totija, jer su nam potrebni igrači takve klase u budućnosti. Toti ima uticaja, snažna je ličnost, ali ne može on da govori da bi trebalo da igra umesto Džeka, ili da bi Džeko trebalo da ode iz kluba. Ja sam trener i moram da uspostavim neka pravila u svlačionici".

Italija bruji: Toti i Spaleti se sukobili u svlačionici!

Spaleti je nastavio u istom ritmu istakavši da je Roma pobedila mnoge utakmice bez Frančeska Totija u timu i da je pobeda najvažnija...

"Na treningu nemam ni oca, ni majku, ni decu. Imam samo jedan cilj - da se spremimo i pobedimo. I ostali igrači imaju vrednost. Moram to da uzmem u obzir. Žao mi je ako Frančesko to tumači na drugačiji način", zaključio je Spaleti.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.