Raspucani orlovi opet odrali galske petlove

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2016, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspucani "orlovi" opet odrali "galske petlove"

Srbiji prija Francuska. I treći put u poslednjih mesec dana, "orlovi" su pobedili "galske petlove". Ovaj put u Argentini, u Kordobi, na turniru "Super 4". Aleksandra Đorđevića je slavila ubedljivo - 105:88.

Odlično je delovala naša reprezentacija, pogotovo u napadu. Sa svih strana, trojkama su puleni Aleksandra Đorđevića punili koš Francuza, koji su igrali bez prve zvezde Tonija Parkera, koji je dobio sina.

Na početku utakmice, raspoloženi su bili Jokić >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Bogdanović, kasnije im se pridružio Miloš Teodosić i prednost je rasla. Srbija je imala 14 poena viška posle 30 minuta, a pred početkom poslednje četvrtine, "orlovili" su imali i 20 poena viška. Nijednog trenutka, Francuzi nisu uspeli da ugroze visoko vođstvo svetskih vicešampiona.

Srbija je pred kvalifikacioni tunir odigrala dva meča sa "trikolorima" i oba puta slavili. U pariskom "Bersiju" je bilo 79:77, a 94:88 u Beogradu posle produžetka

Srbija će pred Olimpijske igre u Rio de Žaneiru da igra protiv Argentinaca u nedelju od 2 sata posle ponoći, dok je sledećeg dana duel sa Hrvatskom, zakazan za 23 sata po našem vremenu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Bogdanovićeva lekcija Francuzima, pukla stotka u Kordobi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2016

Bek Fenerbahčea ubacio 29 poena, Srbija u drugom kolu igra protiv Argentine..Srpskim košarkaškim Orlovima izgleda da prija klima u Južnoj Americi u ovo doba godine i ako je suditi po prvom meču na turniru Super 4 u argentinskoj Kordobi, čekaju nas dani sreće na Olimpijskim igrama. Ekipa Aleksandra...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.