Ranijeri: Neće Marez nigde...

Izvor: Mondo, 24.Jul.2016, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijeri: Neće Marez nigde...

Menadžer Lestera veruje da će Alžirac ostati u redovima šampiona uprkos dobroj ponudi Arsenala

Foto: AP Photo/Rui Vieira

Rijad Marez je na meti Arsenala. Navodno su spremni da Lesteru plate 50 miliona evra za Alžirca, koji je prošle sezone bio jedan od najszalužnijih za osvajanje istorijske titule u Premijer ligi.

Ponuda je izdašna, pogotovo ako se zna da je Marez plaćen samo 410.000 evra, da mu je cena porasla čak deset puta, a da je Arsenal spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da plati i više od toga.

Menadžer Lestera Klaudio Ranijeri veruje da će Alžirac ostati u klubu. Zapravo on bi to voleo.

"Da li sam uveren da će Marez ostati u klubu? Naravno. Znam koliko je on dobar igrač i znam i da drugi timovi žele da osvoje Premijer ligu. Ipak, veoma je važno da ostane u klubu, jer on je 'zvezda' ovog tima. Ostale ekipe možda imaju više kvalitetnih igrača, i možda neće dobijati šansu i zato je najbolje da ostane gde jeste", rekao je Ranijeri za "Skaj sport".

Tokom karijere Marez je nastupao za Avr, pre nego što je u januaru 2014. stigao u Lester, za koji je do sada upisao 90 utakmica uz 25 golova.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.