Ranijeri: Kladioničari, pogodite ovog puta!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijeri: Kladioničari, pogodite ovog puta!

Italijanski trener na šaljiv način komentariše kladionice koje Lester sad proglašavaju prvim favoritom za osvajanje Premijer lige.

Lester je u subotu posle fenomenalne partije slavio na “Etihardu” sa 3:1, a posle tog trijumfa ima pet bodova više od Totenhema, koji je preskočio Siti u borbi za drugo mesto.

- Ne verujem im. Oni su rekli da ću ja prvi dobiti otkaz ove sezone. Ali, nadam se da će ovog puta biti u pravu - istakao je Ranijeri.

Ranijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << posle odličnog meča u Mančesteru pokušava da "spusti loptu", i rastereti fudbalere priča kako im je titula na dohvatu ruke.

- Ne želim da razmišljam o tome šta će biti ako pobedimo. Razmišljam samo o narednih sedam dana i o utakmici sa Arsenalom, koja će biti teška jer naš protivnik ima fantastične igrače. Znamo da je liga potpuno luda i želimo da pokušamo, ali veliki timovi su nam konkurenti. Uživamo i želimo da nastavimo ovaj san. Razmišljamo samo o Premijer ligi i tome kako možemo da se borimo. Timovi koji igraju u drugim takmičenjima troše mnogo energije i to nije lako. To je naša mala prednost, ali moramo da se koncentrišemo - rekao je Ranijeri.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.