Ranijeri: Imam motivacije...

Izvor: N1 televizija, 24.Maj.2017, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijeri: Imam motivacije...

Klaudio Ranijeri nagovestio je povratak u Premijer ligu nakon što je upitan da li bi popunio jedno od upražnjenih mesta na klupama Kristal Palasa i Votforda.

"Nadam se. Videćemo. Stimulacija je tu da napravim još jednu istorijsku sezonu. Osećam se dobro. Osećam da mogu da budem trener bilo gde, i u Engleskoj i u Italiji i u Francuskoj..."

Ranijeri kaže da za njega nije ništa čudno kada je "trenerska vrteška u pitanju".

"U Italiji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je sve to normalno. Klub promeni po tri ili četiri trenera u sezoni, jedan dođe, pa se vrati posle nekoliko meseci. Takav je naš posao. Za sada su sve glasine, ali uskoro ću znati šta nosi budućnost", obećao je Ranijeri.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.