Ranijeri: Da smo ostali brojčano jednaki...

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2016, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijeri: ''Da smo ostali brojčano jednaki...''

Trener ''lisica'' žali za izgubljenim bodovima u Londonu.

Trener Lestera Klaudio Ranijeri rekao je da je utakmica bila fantastična, ali da je sudija Martin Etkinson bio prestrog prema njegovoj ekipi, koja bi "pobedila da nije igrala sa igračem manje".

"Ovo je bio fantastičan meč, veoma brz. Ne znam da li bi u normalnoj utakmici ona dva faula bila za žute kartone, odnosno za crveni Deniju Simpsonu. To su bili normalni prekršaji, nisu bili za žute kartone. Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je sudija bio prestrog prema nama. Da je bilo 11 protiv 11, siguran sam da bismo pobedili. Utakmica je bila puna faulova i zašto isključiti igrača", rekao je Ranijeri za Skaj Sports.

Lester je pretrpeo tek treći poraz u prvenstvu, prvi posle sedam utakmica, i ima 53 boda, dva više od Arsenala.

"Znamo da je Arsenal fantastičan tim, kod njih brzo ide lopta i vešti su, ali morali smo da budemo koncentrisaniji. Pokušavali smo preko kontranapada i veoma dobro smo kontrolisali utakmicu. Postigli su gol iz poslednje šanse, bili su pametniji od nas. I dalje smo prvi na tabeli, imamo dva boda više, moramo sa osmehom da nastavimo dalje. Izgubili smo od naših protivnika i moramo im čestitati", rekao je Ranijeri.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.