Ramos u ofsajdu: Atletiko oštećen u finalu!

Izvor: Mondo, 28.Maj.2016, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos u ofsajdu: Atletiko oštećen u finalu!

Vodeći gol Reala postignut je iz nedozvoljene pozicije. Ofsajd je bio mali, ali vidljiv.

Finale Lige šampiona otvoreno je greškom pomoćnika glavnog sudije, Marka Klatenburga, koji u 15. minutu utakmice nije primetio mali, ali očigledna ofsajd Serhija Ramosa.

Ramos, koji se sekund posle screenshota iznad upisao u strelce i doveo Real Madrid u vođstvo, povlačio se sa defanzivcem Atletiko Madrida, Stefanom Savićem i bio za "prsa" iza njega, u trenutku kada je Garet >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Bejl temenom "prosledio" centaršut Tonija Krosa na peterac.

Ramos je uspeo da se istrgne iz Savićevog zagrljaja i "ćušne" loptu ispod Jana Oblaka, ali se aktivirao iz ofsajd pozicije - 1:0.

GOAL Sergio Ramos: #uclfinalhttps://t.co/yfLciatU6F

— UEFA EURO 2016 (@EurosUEFA) May 28, 2016

Klatenburgov pomoćnik nalazio se u idealnoj poziciji i mogao je da vidi sporni trenutak.

Foto: YouTube screenshot

Pratimo finale Lige šampiona UŽIVO, pridružite nam se.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.