Ramos i Perez zakopali ratne sekire? Samo još plata koči hepiend

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2015, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos i Perez zakopali ratne sekire? Samo još plata koči hepiend

Pod uslovom da novac ne bude prepreka pri sklapanju novog ugovora

Navijači mogu da odahnu, opasnost je prošla – Serhio Ramos, čovek koji je svoje ime utkao u toliko Realovih uspeha, ostaje član Kraljevskog kluba uprkos u poslednje vreme nategnutim odnosima sa upravom, pre svega sa Florentinom Perezom. Ipak čini se da je diplomata u karakteru predsednika Reala prevagnuo, progutao ponos i uspeo da postigne dogovor sa kapitenom tima.

Shvatio je valjda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Perez da dobar deo svlačionice, uglavnom onaj španski, ali uz podršku komšija sa Pirineja Kristijana Ronalda i Pepea, upravo Ramosa vidi kao kolovođu ekipe. Iker Kasiljas je već otišao, bilo bi zaista previše da u razmaku od samo nekoliko dana Santjago Bernabeu napusti još jedan toliko važan igrač.

Perez je stoga ustuknuo i ublažio ton, ali tek treba da dogovori potpisivanje novog ugovora sa 29-godišnji defanzivcem. Ramosovi predstavnici traže 10.000.000 evra po sezoni, Real navodno nudi 7.000.000, ali dnevnik As piše da novac neće biti problem. Jedino što su fudbaler i njegovo okruženje želeli je da se osete istinski željenim. Sada i jesu, pa će Mančester junajted po svemu sudeći morati da se okrene nekom drugom rešenju.

Srećan će biti i novi trener Rafa Benitez, koji je sve vreme tvrdio da je Ramos neophodan Realu. Uostalom nije jedini, jer je Serhio bio standardan kod svih silnih trenera koji su u poslednjoj deceniji prodefilovali kroz Kraljevski klub.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.