Ramljakov smeč za Daču Mijatovića (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2016, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramljakov "smeč" za Daču Mijatovića (video)

Košarkaš Zadra Marko Ramljak izveo je sjajnu blokadu u duelu sa MZT-om, a Danilo Mijatović neće biti srećan kada bude video kako ga je protivnik "smečovao".

Prva utakmica 24. kola regionalne ABA lige igra se u Zadru gde je istoimeni klub ugostio MZT, a prvotimac domaće ekipe Marko Ramljak izveo je najbolji potez u prvom delu meča.

U momentu kada je Danilo Mijatović krenuo na polaganje Ramljak je kao brzi voz dojurio u reket, a onda je poput odbojkaša "smečovao" prvotimca MZT-a.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA - Zadar overio opstanak

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2016

Košarkaši Zadra savladali su skopski MZT na startu 24. kola regionalne ABA lige čime su na dva kola pre kraja overili opstanak...Prva utakmica 24. kola regionalne košarkaške lige odigrana je u dvorani "Krešimir Ćosić" u Zadru gde je domaći sastav ugostio MZT iz Skoplja...Zadrani su trijumfovali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.