Rambo je bio na aerodromu kad se avion srušio: Sve sam ih znao, pretrnuo sam momentalno

Izvor: Telegraf.rs, 03.Dec.2016, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rambo je bio na aerodromu kad se avion srušio: Sve sam ih znao, pretrnuo sam momentalno

Avionska tragedija u kojoj je poginuo gotovo čitav tim i stručni štab Čapekoensea posebno je pogodila bivšeg srpskog fudbalera Dejana Petkovića, koji je kao stranac ostavio dubok trag u brazilskom fudbalu.

Rambo je toga dana sam putovao za Srbiju iz Brazila, a za tragediju je saznao na presedanju u Frankfurtu.

- Kada sam čuo za nesreću, pao mi je mrak na oči. Kada sam pročitao vest na telefonu, pretrnuo sam momentalno. Odjednom mi se slošilo, nisam mogao da spavam >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << te noći. Svaka nesreća je strašna, ali kada se to desi ljudima koje poznaješ i sa kojima si sarađivao, onda mnogo boli - rekao je listu "Blic" Petković.

On je dodao da ne zna šta će biti sa Čapekoenseom, ali  da"se moli da se ovakva tragedija više nikada ne dogodi". Trudio se da sakrije vest od ćerke, jer i ona i surpuga imaju strah od letenja.

- Ne želim da posebno izdvajam nekoga jer su za mene svi oni heroji. Znali smo se pošto smo iz fudbalskog sveta, protiv mnogih sam se borio i na terenu. Fudbal nas je spojio, ali i razdvojio. Život ide dalje, ali stvarno nije lako. Tek kada se ovako nešto desi, čoveku se promene vrednosti i prioriteti života - završio je Dejan Petković.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.