Rakitić i Suarez probudili Barsu

Izvor: Mondo, 28.Feb.2015, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakitić i Suarez probudili Barsu

Zahvaljujući hrvatskom i urugvajskom fudbaleru Barselona pobedila Granadu u gostima. Novi pogodak Lea Mesija.

Foto: Guliver/Getty Images/David Ramos

Fudbaleri Barselone opet su na pobedničkom koloseku...

Katalonci su se približili ponovo lideru Real Madridu na bod zaostatka, pošto su u gostima pobedili Granadu sa 3:1, u 25. kolu španske Primere.

Luis Suarez je današnjom utakmicom potvrdio da se adaptirao i prilagodio Barseloni, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je utakmicu završio sa jednim golom i jednom asistencijom. "Blaugrana" je u prošlom kolu neočekivano izgubila od Malage kod kuće, što je Real iskoristio da stekne veću prednost.

Real Madrid u nedelju igra protiv Viljareala.

Prvi gol postigao je Ivan Rakitić u 25. minutu. Granada nije uspela da stvori nijednu ozbiljniju priliku, a Barsa je početkom drugog poluvremena udvostručila vođstvo, kada je Rakitić poslao sjajnu loptu u prazan prostor, do koje je brzo došao Suarez i brzo je sproveo u mrežu, ispred golmana i odbrane Granade.

Domaći tim je smanjio iz penala koji je dosuđen kada je Mark Bartra napravio prekršaj u svom šesnaestercu. Sigurni izvođač jedanaesterca bio je Fran Riko.

Strelac trećeg gola za Barsu bio je Lionel Mesi, ali su najzaslužniji ponovo bili Rakitić i Suarez.

Rakitić je poslao sjajan "for" unapred, Suarez se u šesnaestercu oslobodio čuvara i prevario golmana, a onda dodao Mesiju na petercu, koji je samo prosledio u nebranjen gol.

Granada je sada pretposlednja, sa 19 bodova.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Primera: Rakitić i Suares matirali Granadu

Izvor: Sportal.rs, 28.Feb.2015

Fudbaleri Barselone približili su se ponovo lideru Real Madridu na bod zaostatka. Katalonci su u..gostima savladali Granadu sa 3:1, u 25. kolu španske Primere...Luis Suares je subotnjom utakmicom potvrdio da se adaptirao i prilagodio Barseloni, pošto je utakmicu završio sa jednim golom i jednom asistencijom....

Nastavak na Sportal.rs...

Primera: Barsa ekspres u Granadi

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2015

Katalonci su se vratili na pravi put posle poraza od Malage na "Nou Kampu" prošle nedelje. Barselona je pobedila u gostima Granadu 3:1 i ponovo se primakla na bod od Reala (Madriđani imaju meč manje)...Golove za Barsu postigli su Rakitić, Suarez i Mesi, dok je jedini gol za domaćina delo je Rika...

Nastavak na Vesti-online.com...

(VIDEO) BARSA ZA PETAMA REALU: Igrali se Suarez i Rakitić

Izvor: Kurir, 28.Feb.2015

Golovima Hrvata, Urugvajca i Mesija, Barselona lagano savladala domaću Granadu 3:1 i prišla lideru na bod...Fudbaleri Barselone približili su se danas ponovo lideru Real Madridu na bod zaostatka, pošto su u gostima pobedili Granadu sa 3:1, u 25. kolu španske Primere...Luis Suarez je današnjom utakmicom...

Nastavak na Kurir...

(VIDEO) Luis Suarez je ovim potezom dokazao da je veliki čovek

Izvor: Kurir, 01.Mar.2015, 15:18

BARSELONA - Fudbaler Barselone Urugvajac Luis Suarez je obradovao jednog mladog navijača katalonskog kluba posle meča sa Granadom...Barselona je pobedila 3:1 u 25. kolu Primere, a jedan gol za Katalonce je postigao Suarez...Po završetku utakmice na teren je utrčao jedan dečak koji je došao do Suareza...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.