Rajli ne računa na Boša

Izvor: MVP.rs, 26.Sep.2016, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajli ne računa na Boša

Teški dani za Vrelinu.

Čak 11 od 19 igrača koji su igrali za Majami u prethodnoj sezoni neće se naći u sastavu ekipe na početku trening kampa u utorak na Bahamima. Poslednji u nizu je Kris Boš, na koga predsednik košarkaških operacija Hita, Pet Rajli, više ne računa. Krilni centar nije prošao lekarske preglede prethodne nedelje zbog konstantnih problema sa krvnim ugrušcima.

"Kris je još uvek otvoren po tom pitanju. Ali, mi ne radimo na tome >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << da se on vrati na teren. Ne postoji sledeći korak za nas. To je definitvna odluka", rekao je Rajli.

Iako je i pre ove izjave operativca Majamija bilo prilično izvesno da se Boš neće vraćati na teren zbog velikih zdravstvenih problema, ostaje da se vidi kako će Majami rešiti problem ugovora sa igračem kome bi u naredne tri sezone trebalo da isplati nešto manje od 76 miliona dolara.

Više o očekivanjima od ekipe Hita u narednoj sezoni možete da čitate OVDE.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.