Rajković: Nije nam lako...

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2015, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajković: ''Nije nam lako...''

Zvezdin kapiten razočaran epilogom 148. večitog derbija, ali veruje da bi do kraja sezone Partiozanova prednost ipak mogla da se ''istopi''.

Kapiten fudbalera Crvene zvezde golman Predrag Rajković rekao je da je ekipa očekivala pobedu u današnjem 148. "večitom" derbiju protiv Partizana, ali da borba za titulu još nije gotova.

"Očekivali smo pobedu, išli smo na pobedu ali tako se namestilo. Još nista nije gotovo, ima još još šest kola do kraja. Verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u ovu ekipu", rekao je Rajković novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Zvezde odigrali su danas bez golova sa Partizanom u 148. "večitom" derbiju i ostali na pet bodova zaostatka za crno-belima.

"Bila je čudna utakmica, oni su držali više loptu u nogama jer imaju više iskusnijih igrača od nas. Okrećemo se novom kolu i moramo da pobedimo u sredu Donji Srem. Nije nam lako jer nismo pobedili, značila bi nam mnogo tri boda, ali nadam se da će biti bolje u sredu", rekao je Rajković.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.