Raduljica van parketa

Izvor: Mondo, 27.Sep.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica van parketa

Košarkaš Armanija i srpski reprezentativac zbog lakše povrede propušta početak sezone u italijanskoj ligi

Foto: AP/Eric Gay

Armani je osvojio prvi trofej na startu nove sezone, jer je u finalu Superkupa Italije pobedio Avelino (90:72), ali je ostao i bez pomoći Miroslava Raduljice.

Srpski reprezentativac je na polufinalnom duelu protiv Kremone morao rano da napusti parket, jer je iskrenuo skočni zglob.

Klub je saopštio da je posle detaljnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << snimaka utvđeno da nije reč o težoj povredi, i da ne bi trebalo duže da odsustvuje.

"Miroslav Raduljica je doživeo istegnuće zgloba leve noge, nakon čega je mu je već određena terapija i on je počeo sa rehabilitacijom. Procena je da će biti spreman da se vrati za sedam dana", stoji u saopštenju Armanija.

To znači da će srpski centar najverovatnije propustiti početak sezone u italijanskoj ligi, odnosno meč prvog kola 2. oktobra, kada Armani gostuje Kapo d'Orlandu.

U italijanskom klubu veruju da bi on trebalo da bude fit za start Evrolige i prvi duel protiv Makabija iz Tel Aviva, koji je na programu 13. oktobra u Milanu.

Raduljica je u julu potpisao ugovor sa Armanijem na dve godine, uz opciju da već posle prve sezone može da napusti klub i ode u NBA ligu. Prethodnu sezonu proveo je u Panatinaikosu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.