Raduljica dobio otkaz!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2014, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica dobio otkaz!

Centar reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica samo nedugo pošto je trejdovan iz Milvoki Baksa u Los Anđeles Kliperse dobio je otkaz! Dok Rivers je saopštio da se srpski as ne uklapa u njegovu koncepciju, pa je odlučio oslobodi budžet kluba. Klipersi će u narednih pet godina isplaćivati Raduljici 1,5 miliona dolara, koliko je trebalo da zaradi za godinu dana u timu iz Los Anđelesa.

Zajedno sa Miroslavom Raduljicom LA Klipersi si se odrekli i usluga >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Argentinca Karlosa Delfina, koji je takođe nedavno trejdovan iz Milvoki Baksa. Klub je tako ukupno uštedeo 3,5 miliona dolara na njihovim ugovorima.

Da podsetimo, prilikom pomenutog trejda u redove Milvokija otišao je Džered Dadli.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Raduljica već na meti Memfisa

Izvor: Sportal.rs, 30.Avg.2014

Centar reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica samo što je trejdovan u Los Anđeles Kliperse, kao što je i najavljeno, dobio je otkaz. Ovakav rasplet bio je i očekivan...Naime, Radiljica i Karlos Delfino trejdovani su iz Milvokija, dok je u drugom smeru otišao Džered Dadli. Pošto se srpski reprezentativac...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.