Radović zbog povrede pauzira mesec dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radović zbog povrede pauzira mesec dana

 Srpski fudbaler i član Legije iz Varšave Miroslav Radović pauziraće mesec dana zbog povrede koju je zadobio na meču 12. kola Ekstraklase sa Lehijom, saopšteno je danas.

Radović je povredio primicač zbog čega je morao da bude zamenjen u 47. minutu utakmice, koju je njegov tim na kraju dobio sa 1:0.

Radović je ove sezone postigao četiri gola u šampionatu Poljske, u kupu je bio dvostruki strelac na jednoj utakmici, dok je u Evropi postigao šest golova na osam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mečeva.

On će tako sigurno propustiti dva duela sa ukrajinskim Metalistom u Ligi Evrope, gde njegov tim ima dve pobede i prvi je u Grupi L, ali se očekuje njegov povratak za meč sa Lokerenom, krajem novembra.

Srpski fudbaler će, takođe, preskočiti i minimum tri utakmice poljskog šampionata, kao i duel sa Pogonom u Kupu Poljske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radović propušta meč Lige Evrope

Izvor: TV Arena Sport, 21.Okt.2014

Srpski fudbaler i član Legije iz Varšave, Miroslav Radović, zadobio je povredu zbog koje pauzirati mesec dana...Radović, koji je najbolji fudbaler Poljske, ove sezone je prikazao impresivne partije i na osam utakmica domaćeg šampionata, postigao je četiri gola, u kupu je bio dvostruki strelac...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.