Radonjićev kraj u Čukaričkom

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2016, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjićev kraj u Čukaričkom

Mladi fudbaler nije iskoristio priliku ukazanu na Banovom brdu

Nemanja Radonjić je po svemu sudeći završio svoju karijeru u Čukaričkom. Kako piše Sportski žurnal, tokom vikenda se moglo čuti da su Brđani okončali saradnju sa "nestašnim dečkom srpskog fudbala", koji nije bio u konkurenciji ni u subotnjem meču protiv Rada na Banjici.

Da je rastanak izvestan moglo se naslutiti i po kratkoj izjavi sporstkog direktora Čukaričkog Vladimira Matijaševića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
"Ne bih, za sada, ništa da komentarišem, Uskoro ćemo se oglasiti", rekao je direktor kluba sa Banovog brda.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, Radonjić već neko vreme ne trenira sa ekipom i u Čukaričkom su procenili da više ne vredi pokušavati, jer je dobio veliku šansu i propustio idealnu priliku da se vrati u fudbalski život.

Radonjić je na Banovo brdo stigao zimus na pozajmicu iz Rome, a ta saradnja je produžena je i letos, međutim, trajala je prilično kratko.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Radonjić prokockao šansu u Čukaričkom?

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2016

Fudbaler italijanske Rome Nemanja Radonjić izgleda je završio svoju epizodu u Čukaričkom pošto na Banovom Brdu nisu zadovoljni onim što je pokazao tokom dosadašnjeg trajanja pozajmice...Srpski fudbaler Nemanja Radonjić (20) najverovatnije se vraća u italijansku Romu pošto su na Banovom Brdu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.