Radonjić: Zaslužili smo pobedu posle povratka sa -18, ali vratiće nam se ovo već negde

Izvor: Blic, 28.Nov.2013, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Zaslužili smo pobedu posle povratka sa "-18", ali vratiće nam se ovo već negde

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić nije mogao lako da prežali propuštenu šansu da se dve sekunde pre kraja meča izbori evroligaška pobeda nad Makabijem koji je u Beogradu trijumfovao sa 76:78.

"Realno, treća četvrtina nam je bila baš loša, odbrana nam je bila katastrofalna. Posle "-18" činilo se svima da je sve gotovo. Mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smo se trudili da nađemo ekipu koja može da uđe u borbu do kraja, trudili se da ih postepeno stižemo, a na kraju smo imali i zicer za pobedu. Šta da kažem, fantastičan je bio ambijent, navijačima hvala za sjajnu pobedu", rekao je odmah po završetku dramatične utakmice Zvezdin trener, dodavši:

"Bio je ovo još jedan naš neizvestan meč u Evroligi, sa prilikom da osvojimo bodove, ali nismo uspeli da realizujemo poslednji napad iako smo odigrali veoma dobro u odbrani i jako precizno u napadu u poslednjoj četvrtini. To nas je dovelo do pozicije da možemo da ih savladamo, iako je njihova prednost bila ogromna. To Nelsonovo 'proklizavanje' u poslednjem napadu... dešava se to. Nama se desilo u poslednjem napadu. Čini mi se da smo zaslužili da savladamo Makabi, mi smo to zaslužili jer protiv ovakvog protivnika nadoknaditi 18 razlike nije mala stvar. Treba to da se nagradi, ali vratiće nam se. S obzirom na to kako smo izgledali u poslednjoj četvrtini, sigurno hoće", zaključio je Dejan Radonjić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Zaslužili smo pobedu posle povratka sa "-18", ali vratiće nam se ovo već negde

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić nije mogao lako da prežali propuštenu šansu da se dve sekunde pre kraja meča izbori evroligaška pobeda nad Makabijem koji je u Beogradu trijumfovao sa 76:78.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.