Rad se oprostio od Slovenije trijumfom nad Kubanjom!

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rad se oprostio od Slovenije trijumfom nad Kubanjom!

Fudbaleri Rada spustili su zavesu na pripremni period u Sloveniji trijumfom nad ruskim premijerligašem iz Krasnodara.

Superligaš sa Banjice kompletirao je pripremni period u Sloveniji pobedom nad ekipom Kubanja iz Krasnodara u poslednjem kontrolnom susretu.

Ekipa Rada slavila je rezultatom 2:1 (0:0) pa će izabranici Milana Milanovića u sjajnoj atmosferi krenuti put srpske prestonice gde će nastaviti da bruse formu do početka nove sezone.

"Građevinari" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su u nedelju pokazali da bi mogli da nastave sa sjajnim partijama u domaćem šampionatu pošto je igra prikazana u duelu sa ekipom iz Krasnodara bila na zavidnom nivou.

Prvo poluvreme završeno je najnepopularnijim rezultatom uprkos činjenici da su fudbaleri Rada imali nekoliko sjajnih prilika, a verovatno su bili oštećeni za jedanaesterac nakon prodora Borka Veselinovića koji je zaustavljen prekršajem sa leđa.

Na startu drugog dela igre fudbaleri Rada imali su terensku inicijativu i baš tada protivnik uspeva da dođe do gola preko rezerviste Buena. Svega osam minuta na snazi je bila prednost ruskog sastava kada Nikola Maraš biva najviši u skoku i donosi izjednačenje ekipi Rada.

Nakon izjednačujućeg gola fudbaleri Rada kreću još agresivnije ka protivničkom golu i vrlo brzo takav pristup igri daje rezultat. U 69. minutu igre Stefan Mihajlović pogađa za vođstvo "nebesko-plavih" sa Banjice i, ispostavilo se, postavlja konačan rezultat.

Trijumfom nad Kubanjom iz Krasnodara fudbaleri Rada "spustili su zavesu" na pripreme u Sloveniji a prvi meč u domaćem šampionatu odigraće 18. jula protiv Voždovca na domaćem terenu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.