RUSKA ŠAMPIONKA RAGOZINA: Lejla mi je pobegla iz ringa

Izvor: Kurir, 26.Jan.2015, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUSKA ŠAMPIONKA RAGOZINA: Lejla mi je pobegla iz ringa

Želela sam da se sretnem s Lejlom Ali, ćerkom Muhameda Alija. Ona nije pristala da ukrstimo rukavice čak ni za 800.000 dolara koje smo joj garantovali,kaže Ragozina

Natalija Ragozina, ruska devetostruka svetska šampionka u boksu, posetila je Srbiju. Natalija, koja ima najviše titula u ženskom boksu u srednjoj kategoriji i u svim verzijama, obići će i nekoliko klubova, a u našu zemlju došla je na poziv Nenada Blagojevića, predsednika Kjokušinjicu saveza Srbije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />Ragozina je u 22 profesionalna meča pobedila, a 13 je završila nokautom.

- Želela sam da se sretnem s Lejlom Ali, ćerkom Muhameda Alija. Ona nije pristala da ukrstimo rukavice čak ni za 800.000 dolara koje smo joj garantovali. Naravno, ko bi hteo da zbog jednog udarca u trenutku sve izgubi - priča Natalija, koja nije krila oduševljenje Srbijom.

Nataliju će primiti i ministar sporta Vanja Udovičić. S njom dolaze i veterani hokejaškog kluba iz Sibira Sibirski snežni ljudi, koji će danas odigrati meč s veteranima Crvene zvezde.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.